sâmbătă, 15 octombrie 2011


JURNALUL BEBELUSULUI PURTAT



Atunci cand eram in burtica mea cea faina si calduroasa, mama s-a documentat saptamani la rand despre beneficiile purtarii bebelusilor, dar amandoi nu aveam nici cea mai mica idee cat de bine va fi. :)
Astfel,  cand  am crescut mare si abia mai aveam loc in burtica mea, mama a decis sa imi faca singura un wrap. Oh, si acum imi amintesc cat de greu a fost pentru amandoi,  sa manuiesca cei 5 metrii de material cu burtica asa mare.
Cand a inceput sa se laude in stanga si in dreapta ce minunatie de wrap a reusit sa faca si cat de bine o sa ne fie sa-l folosim,  auzeam niste voci alarmate prin burtica “n-ai minte!!! Vrei sa iti bati joc de copil cu salul ala!!!”:).
Si uite asa am venit pe lume, unde totul era mult prea rece, mult prea zgomotos, o lume in care nu imi gaseam casuta mea unde m-am simtit atat de bine 9 luni de zile.
-          Unde e casuta mea cea calduroasa, vocea care atat de bine ma alinta, bataile inimii, leganatul neantrerupt? Uaaa, uaaa vreau inapoi!!!!
In prima saptamana pe aceasta lume noua, mami m-a dus la doctor. M-a imbracat frumos si m-a pus in wrap. O, ce bucurie!!! Atunci mi-am regasit din nou paradisul pierdut. Caldura, bataile inimii, ahh sunt acasa, nimic nu ma mai sperie in lumea asta noua.
Mama nu s-a lasat nici atunci cand o opreau doamnele sa ii spuna ca imi distruge coloana. Doar ea stie cat de bine imi este acolo sus la ea.
Nu, nu vreau in carut, ma simt singur, nu o vad pe mama si de cele mai multe ori ma coplesec lucrurile din jurul meu. Vreau sa fiu cat mai aproape de ea ca sa ma alinte si sa ma apere
.
Chiar daca mama ma tine in wrap, eu nu sunt rasfatat cum mi se spune, imi este doar nespus de bine!!
A trecut ceva timp, cam 5 luni si m-am adaptat destul de bine. O ajut pe mama sa dea cu aspiratorul, sa alegem cele mai bune legume din piata si deasemea sunt cuminte si atent in jurul meu oriunde merge mama sa rezlove diferite probleme. Chiar si daca sta la coada!!!!
 

     
Mama mi-a spus ca acesta saptamana este Cand am auzit, m-am bucurat nespus de mult. Dupa parerea mea ar trebui sa se numeasca saptamana regasirii,deoarece in momentul in care ea m-a purtat mi-am regasit casuta pe care o pierdusem odata cu venirea pe lume.
Cu aceasta ocazie, am mers sa ne intalnim cu alti bebelusi purtati unde ne-am distrat de minune. Am probat sling-uri, mai tai-uri, manduca si am citit in ochii mamei sau mama in ai mei :) ca manduca ni se potriveste de minune!  
    
Tudor cel castigat :)

6 comentarii:

  1. :) cea din ultima poza e Manduca? in culori asa de faine? de unde o ai? Combinatia de gri cu verde e superba..imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. E Boba clasic. Cu Manduca nu ne-au facut poza. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si asta e tot un fel de manduca ? sau e un model special de manduca ?

    RăspundețiȘtergere
  4. buun, mersi mult. am dat si eu un search si am vazut ca e number 2 in lume dupa ergo (care cica e cel mai tare si e tot in genu asta) ..de fapt e foarte raspandit..am si gasit poze cu una din actritele mele preferate cu pruncu in boba: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317481_277021295664455_199230566776862_932781_1258966709_n.jpg . Mie imi place foarte mult culoarea gri si de aceea mi-a sarit in ochi poza ta.
    Mersi, presupun ca este de cumparat si la noi ...

    RăspundețiȘtergere